donikam
.
.
z javoru nasněžilo
a tys uvízla
v sítích babího léta
je celoroční období
tma
já ti svítím na cestu
světluškou v kleci
s velejemným výpletem
ale už jí dochází
dochází
že neměla se nechat lapit
na naši cestu donikam
.
.
.
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Marcella, HarryHH
Komentáře (3)
Komentujících (3)