Přeju Ti, by se vzkřísily... a pokud ne, tak všecko je jináč a čeká to na Tebe onde.
20.03.2011 11:34:00 | NikitaNikaT.
Tak máš chodit pít do pozemských hospůdek a ne nebeských bárů! Anebo že bys měla na mysli jednotky tlaku, ty už jsou opravdu zastaralý, tak se nediv, že je ta duha vybledlá a bez lesku a jasu! |;-))
17.03.2011 03:43:00 | Špáďa