Kolikrát ještě?
Anotace: ...pořád stejný scénář a přesto ho nezměním...
Jsem snad jako Fénix?
Použij mě.
Spal mě.
Já znovu vstanu.
Postavím se hrdě
leč slabá.
Opět se vrhnu střemhlav
z výšin čemukoliv naproti.
(Mé soukromé déjavu)
Možná Ti i plamen
v zobáku přinesu.
Jsem snad jako Fénix?
Použij mě.
Spal mě.
Já znovu vstanu.
Odsouzená k věčnému znovuzrození.
...nepoučitelná...
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Hadejede, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)