Sálající energie.
Nová Luna je tušit v kůži
odhalené jen pro tvé rty
Na půdě prasklo Dech se zúžil
rozbarvil do Vesny palety
22.03.2011 13:19:00 | carodejka
nevím, kde vyzněla mi více?
zda na mobilu, v nočním nádechu
či na modré, pro oko lahodíce
i pro tu skutečnou časovou potěchu...:)
minutovka...hmmmm :-p
18.03.2011 20:49:00 | šuměnka
již sejdi, kuno, z prašných půd
plášť barevný stáhni s Vesny
zim meluzín ať jekot dud
lásky rty překryjí teskný
***
Jiří
18.03.2011 08:47:00 | j.c.
barvy ve slovech
slova v barvách
popel i nach
radost i strach
to vše
je barevné...
prostě život...co jde a zve..
kam kdo chce
i do nebe...že:-)
17.03.2011 20:20:00 | Mbonita