Šedá eminence
Bílá vrána
křídla složila
černá
ránu zasadila
byla či nebyla ..
..
smrtelná
kdo odpověď zná
ty
. či
.. já
ani jeden zvlášť
jen oba dohromady
tvá věčná zášť
má křídla bílé vrány
spojí se v jedno
odrazí se ode dna
doba bude záhadná
půl bílé
půl černé
vrány
světu bude dávat rány ...
... šedá bytost
se zrodila.
Přečteno 332x
Tipy 22
Poslední tipující: Salvatore, isisleo, Woski, Juan Francesco de Faro, Veselý Drak, Gabrielle, Danga, enigman, Květka Š., Marcone, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)