Nejde přestat....
Anotace: závislost je hrozba. ........Jak kdy a jak v čem??
Tak panensky štíhlé,
je tělo tvé bílé.
Tvá vůně je parfém,
nejnádhernější diadém
a jediný nádech z tebe,
mě pálí i zebe.
Je nepopsatelný pocit,
v ústech,v rukou tě mít.
Dotýkat se,
hladit,
nemohu více chtít,
jen tebe si zapálit.
A těsně před tím to napětí,
i ty koketo,,
jsi má láska i prokletí.
Cigareto!!!
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, hatlapatla, H.I.L., NikitaNikaT., ZILA78, Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)