Chun mei
V hrdle se rozlévá teplo a pokora
plynoucí život pod taktovkou cenzora
Chuťové kalíšky zality něhou a sněním
zda-li pak do tvora bez duše se změním?
Lehký a svíravý první lok čaje
odkryji někomu své jinotaje?
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: jvacl, Gabrielle, dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)