Spalte mě...
Anotace: ...freedom not fear
Spalte mě
A zahlaďte
Všechny stopy
Občanský průkaz
Pas, rodný list
Účet v bance
E-mail
A všechny ostatní
Internetové registrace
Čipovku na tramvaj
I do práce
Lékařské záznamy
Trestní rejstřík
Všechny záznamy kamer
Splátky, hypotéky
I to jaké používám léky
.
.
.
A i tak to bude
Do tmy výkřik
V srdcích ostatním
Budu žít dál
Přečteno 313x
Tipy 18
Poslední tipující: Jiparo, James Libustka, Jeněcovevzduchukrásného, Gabrielle, dream in emptiness, Helena Lovecká, Lioness, trhla.marketka, CULIKATÁ, Jiná, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)