Anotace: ze sbírky - Chvilky nejkrásnější -
..jak se tulí u vrtulí
foukl vítr
pán je v půli
v celofánu tulipán
k ránu je z něj teď půlpán
....jo a jedno st dám
17.03.2011 17:13:00 | zenge
Poslední řádek komentáře (alias mého volného pokračování Tvé básně) se mi schoval před vymazáním, za což se omlouvám.
17.03.2011 16:38:00 | Špáďa
Že ti ale měl ten pán
nemoc tulení,
tak nezvládl vůbec sám
ani tulení...
A cítil se oloupeně,
chtě se pobavit,
když nechtěla holou peně
rukou pohladit... |;-(
Nepomohlo vykoupání
ni navonění,
prokoukla trik — zvyk, ou, paní...
Konec.
ZVONĚNÍ.
včetně tulení
17.03.2011 16:35:00 | Špáďa