A tam?
Srdce mé
Řve, křičí, ječí,
pláče,
krvácí, píchá, bolí,
škube,
dusí, smaží se, zvrací,
škrábe,
fňuká, tráví se, trpí,
svazuje.
Miluje a nenávidí!
Tiše prosím, ať umřu v klidu.
...
Pro jednou.
...
Uléhám předem do hrobu.
...
Nahoře na shledanou.
...
V nebi?
...
Myslím si, že v pekle.
A tam?
Srdce mé
Řve, křičí, ječí,
pláče,
krvácí, ...
Přečteno 396x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, la loba, V.N.Losinský, James Libustka, jedam, Kars, malá slečna, Petbab
Komentáře (0)