také jsem znala jednoho ledového krále, trvalo přes rok, než trochu roztál, ale roztál :-)
zahřívej opatrně, ale neustále
29.01.2006 21:53:00 | janewe
Díky všem za komentáře.
2Epona:
Jj, to mě taky štve, že se tam dost často opakuje ten led, ale nic s tím nenadělám, neznám k tomu žádný synonyma. Zmrzlá voda atd., to asi není to pravý ořechový ;o)
29.01.2006 20:33:00 | gemerka
Nechtěl jsem, musel jsem...Dal jsem ti, jako první dnes, hlasy. Nechápu, každé blbině zde daj body, ale něčemu, co přečuhuje, ne! Proto ti pomohu o schod výše...
29.01.2006 20:12:00 | Who cares a lot
koukám že je to vděčné téma,mám taky jednu takovou................libila se mi.prosim precti si moji a přidej komentář.chtěla bych znát tvuj názor :-)
29.01.2006 17:43:00 | Ayla
Nádhera. Taky jsem napsala básničku na stejné téma a se s tejným názvem, a tak mě to zaujalo. Chtěla jsem vidět pohled někoho jiného. Skvělá rytmika, jediné, co se mi trochu příčilo bylo, že se hodně často opakovalo slovo led, ledová...ale i přesto jsem dala za 100.
29.01.2006 16:07:00 | Epona