Flétna
Anotace: napsáno po chvíli sledování not :)
jako malé černé kapky
jako černé slzy papíru
jako obraz duše roztržité
jako jasné oči vesmíru
*
tak konečně už začni
ať může horký dech
tvých hřejivých úst konečně
ji povznést na křídlech
něžné prsty tvé ať zvednou
a tělo chladné pohladí
a rozechvěj znovu jednou
podivuhodné nářadí
ta ústa stříbrného těla
co krásou předčí Notre Dame
líbej, aby znovu zněla
a duši svoji dala nám.
Přečteno 361x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ZILA78, Skywalker, Striptérka, Maryje..., Gabrielle, René Vulkán, labuť, staranna, Danga, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)