Anotace: i pád na držku je pohybem vpřed...
Nic netrvá věčně, v tom je celé to peklo... ale i nebe ;)
...krásná...
30.03.2011 17:32:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Litujete mně a říkáte mi teď,
že kvůli klukovi se přeci nepřestane otáčet svět.
Tvrdíte, že bude líp,
vždyť já vím, ale teď to bolí,
pomohli byste mi víc, kdybyste mě milosrdně přetáhli holí.
Zastavte tok řeky a řekněte větru, ať přestane vát,
potom možná odpluje můj žal
a já budu moci zase klidně spát.
Vschopit se a jít dál? Zapomenout na krásné chvíle?
Nejde to, ne teď, ne tady.
Bolest zasáhla svého cíle.
Láska bolí a je to dobrovolná cesta do pekla,
nic však netrvá věčně a i když teď je bezvětří a prázdno, přijde někdo kdo to prázdno vyplní a roztáhne své paprsky do všech tmavých koutů tvého srdce :) Hlavu vzhůru Bertinko, přátelé jsou při tobě .)
18.03.2011 20:59:00 | Annie the wolf