Pocta Marině
S Marinou
tančím s vlky
já, sedmý host
- ten nepozvaný -
Umírám
s každým dalším slovem
zbytečným - pro nás
Slovem jen pro mě - nebo tebe
Umírám pro neexistenci toho "my"
Které nikdy nebylo
A myslím na Marinu
které chybělo totéž
S Marinou
tančím s vlky
Kde pro šest prostřels stůl
a zapomněls, že i my jsme
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Gabrielle, Metcheque, Hazentla
Komentáře (0)