Odletět
Slunce skrylo se pod šedou přikrývku z mraků
a mě tak napadlo, že chci pryč z tohoto světa
chci odletět si s Tebou jako hejno ptáků
a nevrátit se, být tam nahoře léta
Čekat až se setmí a pak se dotknout hvězd
smutku poznat jen co za nehet by se vešlo
objevovat, podívat se do vesmírných měst
sakra, jsme na Zemi, tohle by prostě nešlo.
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)