Búrkový had..

Búrkový had..

Anotace: .. na Saturne

Zablúdil som zrakom k Mesiacu
hneď za ním Saturn upúta
pozornosť na dve sa deliacu
telesá dnes večer, suita

priďaleko nie je od očí
Luna významne mlčí
kým jej druha had obtočil
na hlave znak umrlčí

má, sotvakto mi uverí
že stiskom Saturn dusí
búrkových mračien kučery
svedčia, že akémusi

snílkovi prišlo straty ľúto
gule s prsteňom z neba
vo sne tiež možno dobrý skutok
urobiť.. konať treba!
Autor Petbab, 18.03.2011
Přečteno 290x
Tipy 25
Poslední tipující: Azure angel, NikitaNikaT., V.N.Losinský, Kars, PIPSQUEAK, Mbonita, Doradan, šuměnka, Květka Š., modrá..., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí