Jejku, práce je sice málo, ale penízků ještě méně... v dnešní době jsou opradu zapotřebí, sama to znám, když někdo nepracuje a jeden táhne všecko, to až někdy srdce zabolí, jak někteří dokážou být tak hrozně pohodlní, laxní. Tím však nemám na mysli Tebe. Dávám Ti ST!*** za projev pocitů a myšlenek.
21.03.2011 20:21:00 | NikitaNikaT.