Teraz...
Anotace: Snaď to tak bude,na každého rodnej hrude...
Slnko teraz nečaruje na tapety
lebo dážď mi stále klope
na parapety
ešte,že sa už oteplilo
ešte to nieje ono
ale na duši začína byť
mierne milo
Tak skočím aspoň na jedno orosené
Teraz začína byť dlhá chvíľa do jesene
Teším sa už
keď nájdem sa na sene
a nezáleží na mene...
Vieme?
Přečteno 316x
Tipy 14
Poslední tipující: šuměnka, Maryje..., cevert, Jiparo, Gabrielle, NikitaNikaT., CULIKATÁ, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)