Na pomezí snu a reality čekají ty nejlepší věci, ale jen málo lidí se tam umí dostat... nebo možná nemají odvahu... líbí se mi :)
30.03.2011 17:01:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Tipl jsem. Ale jen proto, že doufám, že od Tebe uvidím ještě silnější věci. :-)
18.03.2011 19:21:00 | hatlapatla