Narušený mozek
Ty, on, oni,
nebo cokoliv ve mě,
je jed v mé hlavě!
Bláznovy cukrátka
a
jeho tajemství
- jsou skryty
uvnitř zasraného panennství!
nebo jsem také šílenec?
Všechny mé oči roní slzy, pláčou!
vždyť ale..
..žiji zde!
Uvnitř své hlavy,
na svém skrytém místě,
bez přítomnosti času,
...
jak šílenec bolestí se svíjí
jaká pomíjivost bytí!
Jen jakési monotónní dálnice zvuku, čáry těl,
Napovídají ti, že už to brzy přijde.
CO PŘIJDE? CO?
- křičíš!
je to zvířecí řev, hlas týraného lva uvnitř srdce, strašlivý zvuk, dere se zrůda napovrch
Všichni tě slyšeli...
...nikdo ale neodpoví
víš,
Je to jen otázka času, než..
..život nad tebou vyhraje..
Přečteno 317x
Tipy 10
Poslední tipující: dark evelyn, Gabrielle, Manstein, la loba, Elča, Désolé
Komentáře (2)
Komentujících (2)