Nejlepší máma
1)
Má maminka je vážně skvělá
Nejlepší máma na Zemi
Všechno co dělá – dobře dělá
Někdy s ní však mám problémy
Tak třeba vloni: Chtěl jsem chovat
Zvíře na našem dvorečku
Mamka však začla vyšilovat
Že prej mám nejspíš horečku
Že musím myslet na krmení
Za týden i pár metráků
Žirafa – ta prý vhodná není
K chovu na dvorku činžáku
2)
Má maminka je skvělá máma
Nejlepší ze všech které znám
Občas je ale (mezi náma)
Tou nejpřísnější ze všech mám
Když jsem se zbláznil do muziky
A svěřil se jí nač chci hrát
Měla hned v obou očích tiky
A já musel jít za trest spát
Ráno mi řekla že jsem hloupý
A prej „Jen přes mou mrtvolu“
Varhany – ty mi nezakoupí
A že tak nejvejš pikolu
3)
Má maminka je – moji drazí
Nejlepší máma – jak jsem řek
Občas mi ale všechno zkazí
Což považuji za nevděk
Morče to jaksi nezachrání
Flétnová hra mě nebaví
A tak si říkám: Žádná přání
Jestli chci přežít ve zdraví
Říkám si: Hlavně žádná přání
Jestli chci přežít ve zdraví
Říkám si: Žádná další přání
Jestli chci přežít ve zdraví
Přečteno 664x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana M., casla, Judita, Sunny
Komentáře (2)
Komentujících (2)