Šílené sloky
Slova byla jako jaderné zbraně,
až na srdce mi mířila.
A pak jsem se s tím smířila.
S bolestivou smrtí,
co sny zprudka drtí.
Slova byla jako nože,
až dovnitř duše mířená.
Byla jsem tím sklíčená.
Bolestí schoulená na polštáři.
Kam nemohou už žádní lháři.
Pronikavý řev a poslední kapky.
Pak už nebylo cesty zpátky.
Existovalo jen šílenství.
Š-Í-L-E-N-S-T-V-Í
Komentáře (0)