Slovo dalo slovo...
Anotace: a něco vzniklo.....
Kroky pána Ťapek,
od cestiček vychozených
stopami cestovatelů bosých
nohou, které se usmívají v
mezerách studené hlíny, jsou vážené.....
Bídné končiny
zatracených dobrodruhů
a ztracené naděje,
staví klišé, že umírá
poslední, do neznámých vod.....
Poslední dobrá večeře
z pohledu Mučitele,
a večer nad tichým opatstvím,
které do bílého rána budí posmrtný výkřik,
je vskutku obrázek pro silné žaludky.....
Básně prokletců
jsou v čarovných metaforách
předkládány maniakům baudelairovské poetiky,
která se příčí v čtenářových očích znechucením.....
.....stejně jako se dá znechutit jídlo.....
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Danga, jitka.svobodova, Jiná, hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)