Anotace: koment k enigmanovi / je fér říci, že v mnohém je fantazie jeho, já jen přeskupila a pozměnila děj
Sbírka: ..na ostří vody..
Chrliče venku rozkašlaly tlamy
ve snaze předejít té otázce, na níž se neodpoví
Věděly, že je důležitým symbolem
který vždy oněmí;
°když díky štěstí neutrží šrámy
°když inspiruje se svým důvtipem
°když vidí tympanon a v duchu hraje na tympány
°když dračí šíji krášlí diadém
Moc dobré....ST.
23.03.2011 18:33:00 | ZILA78
Přeskupení děje a fantazie Tvá,
je poezie krásná, citová.
Se slovy si hraješ,
jak touha se srdcem,
v tom ději jsem rázem
a jen němým publikem.
21.03.2011 17:46:00 | Tamara
rozkašlané tlamy chrličů, stejně jako další obrazy, jsou výborné
a celek zrovna tak.
19.03.2011 21:54:00 | René Vulkán