Troska
Bolí to.
Spálila mě beznaděj.
Jsem z lidí,co žít neumějí.
Nejde to,ač snaží se jak chtějí.
a já,jeden z nich.
Soudci se jen smějí.
Trosko!!!
Tvým trestem budíž život.
Neber to osobně.
Jen....,
slyšíš ten cinkot?.
To okovy chrastí.
Už třesou se slastí,
až zaklapnou na tvém zápěstí,
Nezajímá je tvé neštěstí.
Obejmou tě a nepustí.
Přečteno 261x
Tipy 30
Poslední tipující: H.I.L., Jiko, la loba, Tamara, ZILA78, Psavec, NikitaNikaT., hatlapatla, hašlerka, Jacob P. Verlaine, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)