Opuštěna sama stojím,
k nikomu tu nepatřím,
života se velmi bojím,
myslím si, že nespatřím,
toho, kdo má pochopení,
kdo mě bude míti rád.
takového tady není,
to si mohu jenom přát.
třeba v koutě stojí
či nad tebou vždy bdí
ač tvé srdce samoty se bojí
napořád nebude osamění
jednou najdeš to co hledáš ...
:)
02.06.2011 15:31:00 | Alien.v.v.s.