Jsem
jako černý dým
který k nebi
tiše stoupá
myšlenka černá
co byla
tak moc hloupá
poslední vzpomínka
odvlečená
za vlasy
do kouta
...
Ta pouta
let minulých
mě svazují
do své sítě
a často to vnímám
jako hřích
když šeptáš mi
"miluji tě"
připadám si jako
dítě
ve světě
dospělých
...