Osleply oči
Na špičkách pyramid
Ve vzorku moči
Našli mi kyanid
Slepecké hole
V podobě peněžní
Pro všechny role
Komodit oběžních
Morálka uvnitř
V každém z nás vzdoruje
Ten jed je návykem
Už námi koluje
Koluje na účtech
V bankovních transakcích
Závislost na příjmech
Finančních poradcích
Ze strachu z rovnosti
Vlastní sklon k úpadku
Zkoušíme přemostit
Úvěrem z poplatků
Je to snad vrozené
Ta touha po moci?
To pro ni umřeme?
Svobodní otroci
Koupím si naději
Poslední řešení
Pro lásku Boží
Byli jsme spořeni
Je načase skončit
tyhlety sr@čky
toky špinavých peněz
jsme jen jejich pračky!