Chci psát...
chci psát...
chci psát...
já chci psát
nechat slova proudit mezi prsty
nechat je zlehka unikat
jak slzy stékající po tváři
jak kapky rosy
jenž v ranním světle zazáří
krásu jejich vyzdvihnout
a bolest přitom polykat
chci psát
a měnit cit
ve fluidum co nemá žít
nechat myšlenky šepotat
co po nocích milenčina ústa tiše spustí
chci psát...
chci naříkat
co v nejtemnější místa mojí mysli
snaží se světlem proniknout
chci nechat nehybným světem hnout
Přečteno 477x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)