Anotace: Budeš nám chybět..
moc smutné... taky doufám, že tam na mě pár andělíčků počká... ST... díky za ni!
23.04.2011 10:42:00 | kejtyyy
Smuténkové a bolavé... víš, zrovinka došla mi esemeska, ačkoliv jsem se s miláčkem před chvíli viděla, chtěl bych, bych za ním přišla... že se mu stýská. Po přečtení Tvého dílka... půjdu moc ráda, jen co dovařím oběd. Nechtěla jsem, že je venku chladno, ale srdce mi to nedá.... kéž všecko brzy přebolí...
20.03.2011 11:33:00 | NikitaNikaT.