Ztrácíme lék na hloupost
V domácích pekárnách
Voňavé odcizení
Pečeme si v ulitách
Vyfoukaných ze saponátových panelů
Bezdrátovou lásku
Přijímáme a dekódujeme
Analogovou historii plnou doteků
Jediné teplo sálá z obrazovek
Blahobyt vykoupený antidepresivy
Zatáhl závěsy proti migrénám duší
A okno, z něhož jsi mával sousedovi
Zavál šedý sníh
Zadarmo po něm jezdíme
Na elektrických saních našich dětí
Které ho cucají, i když viděly demonstraci
Roztopené budoucnosti v zavařovacích sklenicích
Ještě že vyrobíme lahvičky
Plné rozhřešení a odpustků
Jediným vedlejším účinkem je hloupost
A i na ni nakonec ztratíme lék.
Přečteno 303x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., Juan Francesco de Faro, Psavec, Calië, labuť, CULIKATÁ, la loba, ostuda lidstva, hatlapatla, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)