Cesty
Anotace: když jsem na cestách, přemýšlím..
V hlavě mi tančí Zuzana Navarová,
nesmělý pasažér neví, kam se schová,
divadlem o jednom herci
s oponou z písní
bavím se po nocích,
bojuji s tísní.
Broukám si vlastní slova,
počítám okamžiky,
valí se velká voda,
třískám popelnic víky,
krmím se výčitkami,
sny ztrácím pod nohami,
obrazy kreslím slepě,
toužím po zimy teple.
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: Allainila, Gabrielle, Alasea, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)