Ďaleko je do..
Kvantovej logiky emočných robotov
japonský výskum
-násť km od Sendai nezmizol pod vodou
bez ujmy čistku
prežil, o cunami ani zbla netušil
až z internetu
v notebooku, ktorý pádom na zem prerušil
prstov baletu
ťukanie po klávesniciach, keď vedcov tím
náhle zatriaslo
zazneli výkriky po chvíľke nemoty
v tme, svetlo zhaslo
s laboratóriom zrásť
nik nechce nastálo
o život bežia
von, kým pár robotov, naopak - zastalo
kde sú.. tam ležia
Přečteno 262x
Tipy 22
Poslední tipující: la loba, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, slnečnica, Psavec, Mbonita, Doradan, labuť, Helena Lovecká, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)