hnací motor
Anotace: do ráje nebo do záhuby?
za kus prochcanýho masa
si ochotnej měnit svět
jen když kalhotky stáhne
a ukáže ti ten svůj květ
uděláš co jí na očích vidíš
a nebo spíš možná jinde
však jinak to zřejmě asi nejde
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Tamara, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)