Anotace: krásné i smutné
Některé si lze pamatovat,a některými se můžeme,pokud chceme, nechat vést....
Krásná S.T:
20.03.2011 18:49:00 | Marcone
I sny jsou tak krásné....
... když o nich čtu od Tebe
tak hezké básně.
ST!***
20.03.2011 16:28:00 | NikitaNikaT.
...krásné i smutné,
jak moje hledání ...
Celý život je hledání .../a snad taky nalézání/ ...
Dýchlo to na mě smutkem ...hezky podáno.
20.03.2011 13:20:00 | Bambulka