Uplne me chyta muza taky neco napsat .. neco jinyho .. (krom ty bakalarky, kterou ted smolim). Zvlastni pocity. Libi se mi vyber slov i ten jinotaj, ktery pouzivas. Zase nezbyva nez jen.. smeknout slecno basnirko ;)
PS: Psala jsi obe ve stejny den?
21.03.2011 10:50:00 | Nergal