Motýlek (kostel pro ubožáky)

Motýlek (kostel pro ubožáky)

Anotace: ...jen pár slov

Vidíš tu budovu na kraji silnice?
Motýlek jak kostel pro ubožáky.
Je tu jen palanda namísto lavice.
Proneste modlitby. A prosby? Taky.

Farář, co nás oddal…
Koluje v mých žilách.
Zlatý mok, co soudnost vzal.
Vzal si mě a já mám strach.

Vidíš, co já?
Má rudé rty.
Chapadla osudu-ostrá a zlá…
Já a ty-dva světy
Autor Jiko, 20.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Šepot ve větru, H.I.L., Marcone, CULIKATÁ, Azure angel, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Někdy jsou věci jináč, než bychom chtěli... však nikdo nás nemůže nutit...

20.03.2011 20:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel