Absence citů- doba kamenná
Ne, lidi nejsou zlí
to jen bojují za to
aby je někdo miloval
už nemalují srdce na stěny
trhají je z hrudí
a nakládají do konzerv
něžné doteky jakožto
nedostatkové zboží
zintenzivnily v brutalitu
trestem za lhostejnost
je smrt a zavržení
pro vrahy pak samovazba
nenávist má kořeny v samotě
a větví se pak v naší fantazii
až nám přeroste přes hlavu
absence citu způsobuje
nevratné zkamenění
v dnešním světě soch
člověk z masa rozdrásal si klouby
ťukáním na chladný kámen
až nakonec vysochal sám sebe.
Přečteno 389x
Tipy 20
Poslední tipující: Lea Aura, Jana M., Niky88, Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., modrá..., CULIKATÁ, la loba, Mbonita, Petbab, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)