Někdo musí být dole, aby druzí byli nahoře..to ne, o takový svět nestojím. Ani se nechci stát tím automatem..výmluvná báseň, líbí se mi.
25.03.2011 21:17:00 | Chancer
Smutné, kdo o druhé hraje.....když rozhlédnu se kolem sebe,pár takových znám:-(((
21.03.2011 19:27:00 | Tamara
Mno, hodně zamyšlenkové báseň, nad kterou se mnoho z nás pozastaví a šáhne do okolí, koho zná... smutné, ale ze života.
21.03.2011 17:29:00 | NikitaNikaT.
Taky znám dobře,nejsmutnější je že dotyčný neničí jen sebe ale druhé ty co ho milují,on hraje o jejich životy a víru...
21.03.2011 12:11:00 | la loba