hallllooooo tady jara posel
co ze se to stalo?
(to me vážně poser!)
okradli me.. o jara svatek?!
nakopu jim zatořádně zadek..
prvni jarni den
patril vzdycky fšem..
avsak! jedno..vam fšem povím..
neeeejvíc patřil - vždycky..
Radečkovi!
08.02.2016 10:11:20 | Bean
je to takové vaše.. má to vtip a hodně lásky, to bude nejspíš synoj.. moc líbí
17.08.2011 20:35:00 | J's ..