Anotace: vyprahlá poušť a ty a já...
...Jedna palma v poušti? ... To je celý svět ...to je zázrak... tak si ho užívej...bude líp ;-)
02.04.2011 12:47:00 | Bambulka
Broučku, někdy ta jediná palma v poušti Tě dokáže zachránit... ST!*** velmi citlivé dílko.
21.03.2011 17:30:00 | NikitaNikaT.