Zpěv šestý - S křídly mého anděla
Anotace: Musíme umřít, to není zlé, ale musíme taky žít znovu...Věnováno Simonovi
Sbírka:
Zpěvy mého moře
Svá křídla jemu dej
svou čest si ponechej
Své vlasy s jeho svaž
já vím, "toho si važ"
Propůjč mu své oči, prosím
tvoje srdce ve svém nosím
Miluj, šeptej za něj slova
dnes i zítra, stále znova
Dnes i zítra, navždy buď
podle duše jeho suď
Miluj, šeptej, staň se jím
nestačíš mi jen když sním
Tvoje křídla, duši, tělo
lásko, kéž by se to smělo!
Nechoď nikam, lásko, stůj!
Navěky a všude
pro mě
existuj
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
Komentáře (0)