Skvělé a trefné, úplně ju vidím a slyším před sebou... tu jednu jedinou, dámu posmutnělou... z bolesti, tropí hlouposti a podlosti... na místo pochopení a mnoho dalšího, třebas přijít na to správné řešení. ST!*** veliké.
21.03.2011 19:38:00 | NikitaNikaT.