První jarní den
Anotace: ....odpověď pro zasr. romantika
První jarní den,
sluncem je prozářen.
S tebou jsem ho přivítala,
milováním za brzkého rána.
Nechce se nám do práce,
ještě chcem ležet vedle sebe,
vychutnat si tu dnešní chvíli,
touha po sobě zas v nás sílí.
Tak unikáme času
a zvedáme stavidla
záplavě citů, stoupáme do nebe,
v doprovodu slunečního svitu.
Je čas na pár hodin se rozloučit,
máme se nač těšit,
jarní noc začíná
a měsíc nás vábí....k dalšímu milování.
Přečteno 311x
Tipy 32
Poslední tipující: Paulín, šuměnka, hašlerka, divoska_jaja, CULIKATÁ, jethullfan, Marcone, Kett, Mbonita, Woski, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)