Hvězdo
Anotace: ...studí hvězdy?
V kouřovém šeru lehce ojíněná mrazem
stáváš se lucernou svítící na zem
V záclonách tmavého polostínu
přicházejí tvé družky na hostinu
Zamrazilo mne a v boji se závratí
utichá svět co v tónu se vytratí
Bojím se tě pohladit (ale chci) jen jednou
saze sněhu než si do polštáře sednou
Jsi tak blízko, jsem jen kousek od tebe
stačí jen pár kroků a na dotek to zazebe
Přečteno 706x
Tipy 24
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sýkorka07, Matsuyama Tatsuko-chan, ZILA78, Muta cum liquida, Morgenstern, enigman, Elisha, CULIKATÁ, Metcheque, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)