PROČ NEJSEM ROMANOPISEC (ALE BÁSNÍK)
Já nemám na to (motivaci)
abych si sedla za stroj psací
a celou noc psala
(Kerouacu
ač chodím taky v saku)
Respektive se mi ani nechce
ač by šlo´cíleně´hledat podněty
zkušenosti myšlenky pak kloubit rychle ve věty
Ovšem nemám proč…
(´násilně umrtvovat´
zabržďovat přirozeně plynoucího kolotoč)
Však jasnozřivé vize
(nahozeniny bezprostředně-poetických zastavení)
stvořené během dočasného
chvilkového opojení…
bývají zítra k nepřečtení –
Přečteno 432x
Tipy 17
Poslední tipující: Andrea Vatulíková, Radek.oslov.Šafárik, Divoženka1, jvacl, Jiparo, zaba.zuzla, CULIKATÁ, Květka Š., Mraveneček, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)