já mám ráda hranice :-)
někdy.. navždy.. někdy.. je trhat v náručí..
23.03.2011 20:50:00 | zelená víla
hezký příběh...já měla stejný problém s negližé sousedem a místo objetí všehomíra jsem skončila s pocuchaným úsměvem od jeho milé poloviny...hezké,jak dnešní slunný den!Ať žije fantazie!:-)))
22.03.2011 20:04:00 | střelkyně1
Vida jak zajímavě dobrodružné může být vynášenî smetí...zkusím to v tom negližé!
22.03.2011 17:56:00 | la loba
střemhlav
jako orel padnout do oblak
tónů točivých sil
vír nedůvodů
proč sebe jak vodu hnát
na lopatky mlýna
kde je zima
jakoby převlečena
za léto
z rozumu do nerozumu
lehnout si občas chci
načechrat peřiny radostí
bláznovství
podivínství
nebrouzdat se v bolestínství
jak v bažině
radši na klíně chovat rozvernost
a rozhazovat ji
jak fialky...všude do prostoru..
22.03.2011 17:07:00 | Mbonita