Jen daň za nevěru
Malé kapky anilinu
kloužou mi po líci,
příchuť po vanilinu -
po večeru
bytem vonící.
Dvě skleničky od vína,
v očích brek-
to má povaha lína,
cítí bolest, vztek-
jen daň za nevěru
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Lamorte, CULIKATÁ, zaba.zuzla, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)