Tolik smutku,tolik tísně...
Vyjdi ze světnice do světlých koutů
a nech na sebe působit západ slunce
ten tomu rozumí...
aspoň někdo bude s Tebou souznit.
Pak hlavu vzhůru,život je krátký i když bolí...
31.03.2011 06:58:00 | Danger
Ano, Tvé dílko je s nádechem smutku, snad se to brzy spraví... a bude jen hřejivé světlo.
22.03.2011 19:53:00 | NikitaNikaT.