Já vím jak to myslíš.William Blake napsal-Někdo je stvořen k světlu dne jiný zas k věčné temnotě.Moc hezkej film je od Jima Jarmushe Mrtvý muž.Je to o tom jak ne vlastní vinou se dostaneš do sraček a už v tom jedeš.
23.03.2011 12:43:00 | la loba
S ďáblem karty chtěl bys hrát?
Není lepší milovat?
tak líbej, létej, snídej, stíhej.... ST***
23.03.2011 10:14:00 | Tamara
Ale jdi ty... za jakým ďáblem? Všecko se v andělskou krásu promění, až láska se Tě dotkne... udeří.
23.03.2011 06:08:00 | NikitaNikaT.